Чинили опір поліції: подробиці вечірньої бійки в Аркадії

Опиралися поліції: подробиці вечірньої масової бійки в Аркадії.

Опиралися поліції: подробиці вечірньої масової бійки в Аркадії. Скриншот: t.me/kurs_odessa

Події
27 серпня 2022 14:16

Увечері 26 серпня в Аркадії сталася бійка. Там група молодих людей намагалася чинити опір співробітникам Нацполіції. Відео з інцидентом опублікувала низка місцевих Telegram-каналів.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, що конфлікт зав'язався через видання повісток, проте речник Одеської ОВА Сергій Братчук ці чутки спростував.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Група молодих людей, "підігрітих" алкоголем, вирішила з'ясувати відносини. Бійці перешкодили співробітники Нацполіції, які виконували свої професійні обов'язки згідно з чинним законодавством України. І найголовніше, що я хочу сказати: ніхто і нікому не вручав повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Ця інформація є хибною", – зазначив представник ОВА.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Сергій Братчук повідомив, що на того, хто став винуватцем початку розбірок, склали щонайменше три протоколи: один про непокору поліції, другий про дрібне хуліганство та третій про вживання алкоголю в забороненому законом громадському місці.

Відео: Telegram-канал "ХО"

Наразі розслідуються обставини події.

Нагадаємо, подібний інцидент трапився в Аркадії на початку червня. Тоді там почалася бійка між двома чоловіками. За кілька днів обох порушників громадського порядку затримали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах