Знайшли уламок ворожої ракети: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Знайшли уламок ворожої ракети: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Знайшли уламок ворожої ракети: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/okPivden

Події
08 вересня 2022 08:14

Ніч з 7 на 8 вересня в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілів та сигналів повітряних тривог. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

При цьому можливість ракетних атак залишається високою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поблизу населеного пункту одного з районів області виявили безпечний уламок ворожої крилатої ракети, який упав на територію під час її знищення силами ППО кілька тижнів тому. Фахівці проведуть відповідні контрольовані роботи.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

В акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворожих сил складається з понад десятка кораблів та катерів. На бойовому чергуванні два ракетоносія, готові до пуску 16-ти крилатих ракет "Калібр".

Відео: facebook.com/okPivden

На півдні України наша авіація завдала 13 ударів по логістичним та управлінським об'єктам ворожих воїнів. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 370 вогневих завдань, внаслідок чого окупантів поменшало на 108, танків у них - на п'ять, реактивних систем залпового вогню "Град" на три. Знищено 15 одиниць авто-бронетехніки 10 гаубиць та знарядь важкої артилерії, 120 міліметрів міномет, дві пускові установки С-400, радіолокатор наведення до С-300 та два склади ворожих боєприпасів у Миколаївському районі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах