Одеські зенітники збили на Херсонщині російський вертоліт

Одеські зенітники збили на Херсонщині російський вертоліт.

Одеські зенітники збили на Херсонщині російський вертоліт. Фото: facebook.com/PvKPivden

Події
22 жовтня 2022 15:34

Під час повітряної тривоги, яка тривала в Одесі та Одеській області з 11:41 до 12:42, одеські військові збили ворожий гелікоптер на Херсонщині. Про це повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь".

"22 жовтня, близько 12:00 години, в Бериславському районі Херсонщини підрозділом зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збито ударний вертоліт окупантів Ка-52.", – йдеться у повідомленні Служби зв'язків з громадськістю повітряного командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, вчора підрозділ зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збив російський штурмовик Су-25 у Баштанському районі Миколаївської області.

Також ми писали про те, що під час масованої ракетної атаки по Україні вранці 22 жовтня сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили на півдні п'ять ворожих крилатих ракет. Чотири ракети знищили над Одеською областю, а ще одну – над Миколаївською областю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах