На Одеській митниці знайшли вертоліт у контейнері

На Одеській митниці знайшли вертоліт у контейнері.

На Одеській митниці знайшли вертоліт у контейнері. Фото: dbr.gov.ua

Події
31 жовтня 2022 15:11

Під час огляду чергового контейнера на Одеській митниці працівники ДБР виявили багатоцільовий гелікоптер Мі-2. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"Він уже вісім місяців війни міг би виконувати бойові завдання на фронті, але митниця не поспішала з його оформленням", – наголосили у ДБР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними офісу генпрокурора, вертоліт перебував у контейнері з 2007 року. Вертоліт вилучили, зараз вирішується питання про передачу його на потреби ЗСУ. Встановлюються власники вертольота та обставини переміщення. Також дадуть правову оцінку діям посадових осіб митниці, які за умов повномасштабної агресії Росії проти України не зробили жодних кроків для своєчасного розмитнення вертольота.



Нагадаємо, що державне бюро розслідувань продовжує "ревізію" прихованих від розмитнення 133 контейнерів на Одеській митниці.

Раніше ми повідомляли про те, що працівники ДБР оглянули 50 контейнерів з елітними автомобілями, технікою, взуттям, алкоголем, будівельними матеріалами та продуктами харчування. Орієнтовна вартість оглянутого товару вже перевищує 300 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах