В Одесі знову збили трьох пішоходів: один загинув

В Одесі знову збили трьох пішоходів: один загинув.

В Одесі знову збили трьох пішоходів: один загинув. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
20 грудня 2022 12:08

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 687 викликів. Сталося й чотири ДТП із постраждалими, три з яких за участю пішоходів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Учора ввечері на вулиці Генерала Петрова водій авто Daewoo наїхав на пішохода. Жінку відвезли до лікарні.
На вулиці Академіка Корольова водій Volkswagen наїхав на жінку. Постраждалу госпіталізували. І ще одна пригода за участю пішохода сталася на вулиці Малиновського. Водій авто Iveco наїхав на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від удару чоловіка відкинуло у бік зустрічного транспорту, внаслідок чого водій авто Dacia Logan наїхав на нього. Чоловік загинув дома.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На вулиці Маршала Малиновського зіткнулися два авто. За попередньою інформацією, водій авто Toyota зіткнувся з автом Mitsubishi. Обидва водії потрапили до лікарні.

У всіх випадках ДТП на місці працювали патрульні та слідчі.

Вчора інспектори отримали повідомлення про виявлення підозрілого предмета в одній із квартир у Київському районі міста. У приміщенні знайшли рюкзак, в якому знаходилося 16 пакетів із кристалічною речовиною та п'ять пакетів із речовиною рослинної.
походження, що зовні схожі на наркотичні. Також у приміщенні знайшли п'ять кілограмів рослинних речовин, ймовірно, наркотичного походження. За словами заявника, це речі його квартиранта. На місці працювали слідчі.

Також за добу правоохоронці перевірили 34 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції семеро порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 19 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах