Побиття одеситки військовим: як коментують інцидент адвокати дівчини

Побиття одеситки військовим: як коментують інцидент адвокати дівчини.

Побиття одеситки військовим: як коментують інцидент адвокати дівчини. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Події
18 травня 09:35

Адвокати 19-річної одеситки Антоніни Токмакової, на яку з милицею напав військовий, наполягають на примиренні сторін конфлікту та розробляють "конструктивне рішення" цієї ситуації.

Про це в п'ятницю, 17 травня, у коментарі "Суспільному" повідомив один із адвокатів Антоніни Андрій Смірнов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами адвоката, важливо, щоб не було негативу по відношенню до військових. Також сторона захисту обговорює позицію клієнтки.

"Ми надали ряд юридичних консультацій з адвокатом Дмитром Бакуліним. І ми вважаємо, що сторони повинні примиритися. Тобто ми на сьогодні стараємося зробити все, щоб сторони примирилися, позов ніякий ми не подавали", – зазначив Смірнов.

Журналісти "Суспільного" надіслали інформаційний запит до поліції, щоб правоохоронці прокоментували деталі справи та можливість примирення.

Нагадаємо, увечері 13 травня одеситка Антоніна Токмакова на своїй сторінці в Instagram повідомила, що її побив співробітник військкомату, та опублікувала фото зі слідами побоїв. За словами дівчини, співробітник ТЦК побив її прямо у приміщенні поліції, коли вона з друзями прийшла написати заяву про злочин таксиста, який застосував проти неї та її друзів перцевий балончик.

Версія цієї ж історії від правоохоронців інша. Поліцейські стверджують, що Токмакова причетна до нападу на таксиста, який відмовився підвезти її та ще кількох молодих людей через те, що вони були у стані алкогольного сп'яніння. У айвідділі дівчина також поводилася агресивно, кидалася в бійку, розбила шибки на контрольно-пропускному пункті, та не реагувала на вимоги поліцейських припинити протиправні дії.

ОК "Південь" звернулося до правоохоронців із проханням щодо встановлення всіх обставин цієї події. У Міністерстві оборони також заявили, що підтримують розслідування інциденту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах