Побиття дівчини в Одесі: в ОК "Південь" звернулися до поліції

Побиття дівчини в Одесі: до ОК "Південь" звернулися до поліції.

Побиття дівчини в Одесі: до ОК "Південь" звернулися до поліції. Фото: instagram.com/kkto14jrelx2

Події
15 травня 08:12

У ОК "Південь" звернулися до правоохоронців через відео зі побиттям 19-річної Антоніни Томакової в Одесі нібито працівником ТЦК. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Так, керівництво оперативного командування звернулося до правоохоронних органів, щоб встановити мету та обставини створення відео зі побиттям дівчини. Також намагаються визначити осіб та групи, в чиїх інтересах ці дії були вчинені.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Такі відеоматеріали, що потрапляють у мережу, працюють на користь нашого ворога, прямуючи на руйнування процесу мобілізації та дискредитацію військових із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Спільні зусилля з правоохоронними органами допоможуть виявити та зупинити подібні невирішені дії, а також зберегти безпеку" у нашому регіоні", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі поширилися відео нападу працівника ТЦК на дівчину та фото її побоїв. Одесита заявила, що військкома обурило те, що вона знімала відео під час затримання її хлопця. Але в поліції вважають, що ця дівчина поводилася агресивно.

У Міноборони заявили, що підтримують розслідування інциденту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах