На Одещині двоє людей отруїлися чадним газом

На Одещині двоє людей отруїлися чадним газом.

На Одещині двоє людей отруїлися чадним газом. Фото: pexels.com

Події
23 грудня 2022 10:58

Ще один випадок отруєння чадним газом стався у селищі міського типу Сарата Одеської області. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, учора, 22 грудня, у приватному будинку отруїлися двоє людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На допомогу постраждалим прибули дві бригади швидкої допомоги. Обох постраждалих - 78-річного чоловіка та 82-річну жінку госпіталізували до районної лікарні.

Нагадаємо, що вранці 18 грудня в Ізмаїльському районі Одеської області сім'я, яка складається з мами, бабусі та трьох малолітніх дітей, отруїлася чадним газом. На місце події оперативно прибули дві фельдшерські бригади. Постраждалим надали першу допомогу. Усіх потерпілих у стані середньої тяжкості госпіталізували до ізмаїльських лікарень.

Раніше ми повідомляли про те, що на Одещині почастішали випадки отруєння чадним газом. Так, лише за добу з 7 по 8 грудня отруїлося 11 осіб, зокрема семеро дітей. Усі вони потрапили до лікарні у стані середньої тяжкості. А наприкінці листопада у селі Лиманка Одеської області 77-річний дідусь із 14-річним онуком загинули від отруєння чадним газом через використання генератора в гаражі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах