Неправильно використовували генератор: на Одещині дев'ятеро людей отруїлися чадним газом

Неправильно використали генератор: на Одещині дев'ятеро людей отруїлися чадним газом.

Неправильно використали генератор: на Одещині дев'ятеро людей отруїлися чадним газом. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
24 грудня 2022 12:57

Увечері 23 грудня в Овідіополі сталося масове отруєння чадним газом працівників однієї з організацій міста. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За попередніми даними, постраждалих було дев'ять, тому після надходження виклику на номер "103" на місце виїхали одразу чотири карети швидкої допомоги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прибувши на вказану адресу, медики з'ясували, що отруєння сталося через порушення правил використання генератора. П'ятьох постраждалих доправили до Овідіопольської центральної районної лікарні. Решта потерпілих отримали медичну допомогу на місці і відмовилися від госпіталізації.

На Одещині дев'ятеро людей отруїлися чадним газом.На Одещині дев'ятеро людей отруїлися чадним газом. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Медики нагадують громадянам, що генератор має бути встановлений поза приміщенням. Також його не можна ставити біля вікон і дверей, щоб чадний газ не потрапляв до приміщення.

Нагадаємо, 22 грудня в селищі міського типу Сарата чадним газом отруїлися 78-річний чоловік і 82-річна жінка, а 18 грудня в Ізмаїльському районі Одеської області отруєння чадним газом отримала ціла родина, що складається з мами, бабусі та трьох малолітніх дітей.

Також ми повідомляли про те, що наприкінці листопада у селі Лиманка Одеської області 77-річний дідусь із 14-річним онуком загинули від отруєння чадним газом через використання генератора в гаражі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах