На Одещині заступник начальника військкомату танцював під російські пісні: коментар ОК "Південь"

На Одещині заступник начальника військкомату танцював під російські пісні: коментар ОК "Південь".

На Одещині заступник начальника військкомату танцював під російські пісні: коментар ОК "Південь". Фото: t.me/odesalivetv

Події
11 березня 2023 19:49

Заступника начальника Болградського військкомату направили на службу до одного з бойових підрозділів. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Причиною такого рішення стало скандальне відео, на якому підполковник Володимир Руснак танцює на корпоративі на честь 8 Березня під пісню "Алкоголічка" російського виконавця Олександра Ревви.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/odesalivetv

В Оперативному командуванні 'Південь' заявили, що засуджують легковажну та безвідповідальну поведінку посадових осіб Сил оборони під час війни.

"Ми маємо бути свідомими та мотивованими на боротьбу з ворогом. І моральний образ, і морально-психологічний стан усіх військових, без винятку, має відповідати поставленим завданням, бути основою для здобуття Перемоги", – прокоментувала інцидент начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти 119 російських діячів культури та спорту, серед яких реп-виконавець Джиган, який народився в Одесі.

Також Vgorode повідомляв про те, що наприкінці серпня 2022 року на кінофестивалі в Москві показали фільм одеської творчої студії Tour de Force "Кротка", в якому знялися дружина та син заступника одеського міського голови Павла Вугельмана.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах