В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих

В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих.

В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих. Фото: t.me/DPSUkr

Події
08 квiтня 2023 20:22

В Одеській області затримали громадянина Молдови, який намагався вивезти за кордон мощі 80 святих. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Так, у пункті пропуску "Табаки" прикордонники з митниками виявили ковчег із мощами 80 святих, ікону та храмовий аналой. Через недбале перевезення ковчега мощевики під час транспортування випали зі своїх місць. За словами контрабандиста, усі ці предмети він намагався вивезти за дорученням друга до храму Покрови Пресвятої Богородиці на свято.

В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих.В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих. Фото: t.me/DPSUkr

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про виявлене порушення прикордонники вже повідомили поліцію та СБУ.

В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих.В Одеській області затримали іноземця, який намагався вивести за кордон мощі святих. Фото: t.me/DPSUkr

Нагадаємо, уночі 7 квітня прикордонники затримали на державному кордоні поблизу пункту пропуску "Виноградівка" Болградського району Одеської області дві групи чоловіків-втікачів, які намагалися незаконно потрапити до Молдови.

Також Vgorode повідомляв про те, що до Одеської області намагалася в'їхати росіянка з підробленими документами, проте порушницю затримали прикордонники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах