На Одещині створили найбільшу карту України з пасок

На Одещині створили найбільшу карту України з пасок.

На Одещині створили найбільшу карту України з пасок. Фото: facebook.com/GoncharenkoCentre

Події
14 квiтня 2023 11:25

У Подільську на Одещині створили найбільшу карту України з пасок для ЗСУ. Про це розповіла керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

За її словами, розмір карти складає 11 метрів, 40 сантиметрів на 7 метрів. Волонтери протягом п'яти днів випікали 5900 пасок. Одразу після фіксації рекорду їх відправили нашим воїнам на фронт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"А разом із випічкою поїхали до захисників частка тепла та турботи. Національний Реєстр Рекордів дякує за високий рівень організації рекорду", - зазначила Лана Вєтрова.

Рекорд було організовано Гончаренком Центр Подільськ. education and culture та Благодійна організація "Благодійний Фонд Загін Паляниця" під керівництвом Людмили Татар.

На Одещині створили найбільшу карту України з пасок.На Одещині створили найбільшу карту України з пасок. Фото: facebook.com/GoncharenkoCentre

Нагадаємо, що у найближчі три дні в Одесі пройде низка цікавих заходів. Зокрема, виступить Павло Зібров, відбудеться концерт класичної музики у рамках великоднього ярмарку та відбудуться читання, присвячені творчості Миколи Вінграновського. Vgorode дізнався, куди можна піти в Одесі у п'ятницю та вихідні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах