Курортного сезону в Одесі не буде через атаки по реакційним об'єктам

Курортного сезону в Одесі не буде через атаки по реакційним об'єктам.

Курортного сезону в Одесі не буде через атаки по реакційним об'єктам. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 квiтня 2023 14:09

Відкривати курортний сезон цього року небезпечно через удари російської армії по рекреаційних об'єктах. Про це розповіла керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк у коментарі для " Суспільне ".

"Курортний сезон – це досить небезпечна діяльність буде, швидше за все, за планами ворога. Аналізуючи минулий рік, ми можемо сказати, що потрапляння до рекреаційної зони були дуже частими, зокрема, коли всі звикли, що це курортний період у чорноморському напрямку", – сказала Гуменюк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільшу кількість обстрілів російська армія робила протягом червня, липня та серпня. Наталія Гуменюк закликала триматися подалі від узбережжя, адже воно залишається смужкою оборони.

Раніше ми повідомляли про те, що військові попередили владу Одеської області про недоцільність проведення курортного сезону.

Нагадаємо, що вночі, з 18 на 19 квітня, РФ атакувала Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed-131/136. Є приліт об'єктом інфраструктури – дитячим комплексом відпочинку. 10 із 12-ти ударних безпілотників знищили бійці зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь". На місці "прильоту" утворилася пожежа, її загасили. Люди не постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах