В Одеській області вантажівка збила дівчинку-підлітка

На Одещині вантажівка збила дівчинку-підлітка.

На Одещині вантажівка збила дівчинку-підлітка. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 травня 2023 20:09

Сьогодні, 10 травня, близько 13:30, у Білгород-Дністровському районі сталася аварія, внаслідок якої постраждала дівчинка-пішохід. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередніми даними правоохоронців, 37-річний водій автомобіля Opel Movano, рухаючись автошляхом Т-16-27 "Серпневе – Тарутине – Арциз – Сарата", поблизу села Новоселівка скоїв наїзд на 14-річну місцеву жительку, коли вона перетинала дорогу невстановленому місці. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому гомілки та забоїв. Дівчинку госпіталізували до районної лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На даний момент на місці працюють та встановлюють обставини події поліцейські. Водія вантажівки перевіряють на стан алкогольного сп'яніння. Відомості про ДТП можуть внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, протягом минулої доби в Одесі сталося дві ДТП із постраждалими : на вулиці Чорноморського Козацтва, водій авто Mitsubishi наїхав на пішохода, а на перетині вулиць Преображенської та Грецької, зіткнулися автомобіль Volkswagen та мотоцикл.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах