Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту

Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту.

Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту. Фото: president.gov.ua

Події
31 травня 2023 21:01

31 травня Володимир Зеленський у рамках візиту до Одеської області провів нараду з військовим командуванням та керівниками правоохоронних органів щодо актуальної ситуації в регіоні. Про це повідомили у пресслужбі Офісу Президента.

На початку наради Глава держави представив нового голову Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера. Звертаючись до нового керівника ОВА, Президент наголосив, що робота на Одещині дуже відповідальна.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Це пріоритетний регіон нашої незалежної держави. Думаю, що ви з погляду вашого досвіду прекрасно розумієте свої завдання. Це координація всіх інституцій у воєнний час. Особливо – всіх органів влади, правоохоронних органів, місцевої влади. Дуже важливо контактувати з нашими військовими, командувачами", – сказав Володимир Зеленський.

  • Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту фото
  • Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту фото 1
  • Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту фото 2
  • Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту фото 3

Володимир Зеленський відвідав Одеську область: подробиці візиту фото

Фото: president.gov.ua

Глава держави наголосив, що окремим пріоритетом є безпека на морі, оскільки необхідно забезпечити роботу зернового коридору, який є фундаментальним для економіки України. У ході наради Президент заслухав доповіді командувача ОСУВ "Одеса" Едуарда Москальова про оперативну обстановку в зоні відповідальності ОК "Південь" та готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань за призначенням. Командувач Військово-Морських сил України Олексій Неїжпапа поінформував про актуальну ситуацію в зоні відповідальності ВМС.

Також Володимир Зеленський заслухав інформацію відповідних керівників про стан забезпечення життєдіяльності Одеської області та Одеси, оперативну та криміногенну обстановку в регіоні. Президент наголосив на роботі обласного управління Служби безпеки України з протидії розвідувально-вибуховій діяльності ворога. Учасники заходу обговорили відновлення економіки області, яка зазнала втрат у результаті російських обстрілів енергетичної інфраструктури, та забезпечення її стабільного функціонування, перезапуск ключових підприємств в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, 30 травня Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олега Кіпера головою Одеської ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах