В Одесі біля пляжу Відрада виявили пляму з нафтопродуктів

В Одесі біля пляжу Відрада виявили пляму з нафтопродуктів.

В Одесі біля пляжу Відрада виявили пляму з нафтопродуктів. Фото ілюстративне: apostrophe.ua

Події
03 червня 2023 17:21

3 червня в акваторії Чорного моря в районі одеського пляжу Відрада на морській поверхні помітили характерну пляму нафтопродуктів невстановленого розміру. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Співробітники Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) зранку відібрали проби морської води в місці забруднення з метою проведення відповідного лабораторного аналізу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі співробітники Державної екологічної інспекції, Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон проводять спільні дії щодо встановлення обсягів та джерел забруднення, а також інформування в установленому порядку правоохоронних органів.

Нагадаємо, що з понеділка, 5 червня, в Одесі ухвалять рішення про відкриття пляжів. За словами начальниці об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, відкриття пляжу стане експериментом і відбуватиметься лише за умови виконання обмежень безпеки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах