Сміття: військові показали, як виглядає одеське узбережжя з висоти пташиного польоту

Сміття: військові показали, як виглядає одеське узбережжя з висоти пташиного польоту.

Сміття: військові показали, як виглядає одеське узбережжя з висоти пташиного польоту. Фото: t.me/now_odessa

Події
09 червня 2023 09:04

Військові показали, як виглядало узбережжя Одеської області увечері 8 червня через повінь у Херсонській області. Про це повідомляє пресслужба "Південь".

Військові додають, що стрімкою течією сміття, уламки різних предметів, човни, будівельні конструкції несе річкою Дніпро і частково винесло до Чорного моря.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потоками також зривало мінно-вибухові загородження, які окупанти облаштовували на лівому березі. Поки що велика кількість мін дрейфує у воді за течією. Одну із таких протидесантних мін викинуло на берег Одещини. Сили оборони небезпеку контрольовано знищили. Проте скільки ще мін є на місцевих пляжах наразі невідомо.

Нагадаємо, що відучора до одеських пляжів продовжує прибивати меблі та фрагменти будинків із Херсонської області. Увечері 8 червня у Фонтанці помітили холодильник та бойлер, а вже вранці 9 червня у районі "Дельфіна" помітили частину будинку.

Раніше ми повідомляли, що у військовій адміністрації вже зробили заяву, що купатися у морі по-перше заборонено, а по-друге, небезпечно для здоров'я.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах