В Одесі не проводитимуть виставку EXPO-2030

В Одесі не проводитимуть виставку EXPO-2030.

В Одесі не проводитимуть виставку EXPO-2030. Фото: facebook.com/expo2030odesa

Події
22 червня 2023 20:16

Одесу виключили зі списку кандидатів на проведення міжнародної виставку EXPO-2030. Як повідомили у пресслужбі Всесвітньої виставки, за право приймати захід змагатимуться Пусан, Рим та Ер-Ріяд.

"Генеральна Асамблея розглядатиме три проєкти для обрання країни-господаря World Expo 2030: кандидатури Республіки Корея (Пусан), Італії (Рим), Саудівської Аравії (Ер-Ріяд)", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Остаточного переможця назвуть у листопаді 2023 року.

Нагадаємо, 29 листопада 2022 року Президент України Володимир Зеленський представив кандидатуру Одеси для участі в EXPO-2030. Дана виставка, присвячена темі "Відродження. Технології. Майбутнє", проходитиме з квітня по жовтень 2030 року.

Наприкінці березня поточного року в Одесі презентували проєкт будівництва павільйонів для проведення виставки EХРО-2030, який передбачає створення нової окружної дороги та зміцнення і ремонт дамби Хаджибейського лиману.

Конкуренти Одеси в конкурсі на проведення Всесвітньої виставки висловили готовність підтримати наше місто. Станом на кінець квітня за проведення EXPO-2030 в Одесі були готові проголосувати 30 із 86 учасників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах