Тракторист, який задавив 14-річну дівчинку на Одещині, виявився ветераном ЗСУ

Тракторист, який задавив 14-річну дівчинку на Одещині, виявився ветераном ЗСУ.

Тракторист, який задавив 14-річну дівчинку на Одещині, виявився ветераном ЗСУ. Фото: facebook.com/berezivskamiskarada

Події
04 липня 2023 07:39

Водій трактора, який на смерть збив 14-річну дівчинку в місті Березівка Одеської області, виявився ветераном ЗСУ та батьком трьох дітей. Він звернувся до батьків дівчинки за допомогою соцмереж.

Так, тракториста звуть Сергій Пилипенко. 24 лютого 2022 року він пішов на фронт добровольцем. Але через стан здоров'я через рік був комісований і повернувся додому – до своєї рідної Березівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Кожної миті після страшної трагедії я думаю про те, що краще б мене наздогнала куля на фронті, ніж горе що сталося. На фронті все зрозуміло - ворог там, тут свої. А зараз у мене всередині і ворог, і свій. Я борюся сам. з собою, тисячу разів прокручую цю ситуацію, тисячу разів проклинаю ті страшні обставини, які спричинили трагедію.Те, що сталося, це і моя особиста трагедія", – йдеться у листі Сергія Пилипенка із СІЗО, який опублікувала його дружина.

Також у цьому листі він просить батьків дівчинки вийти із ним на зв'язок. Сергій наголошує, що сам багатодітний батько, тож не знає, як би зміг "пережити таку втрату – втрату цілого світу".

"Я не можу не діяти і залишити Вас без підтримки, тому що фактично я – головний винуватець вашого горя. Я не прошу Вас пробачити мені, я благаю лише одного – прийняти руку допомоги, яку я простягаю. Бачить Господь, я не бажав цього горя!" ", – йдеться наприкінці листа Сергія із СІЗО.

Нагадаємо, що 23 червня у місті Березівка внаслідок ДТП загинула 14-річна місцева дівчинка. У лікарні вона померла від травм. Водія трактора Сергія Пилипенка перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий. В даний час він перебуває в СІЗО. Слідчі повідомили Пилипенка про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах