На Одещині від паленої горілки померло вже вісім людей

На Одещині від паленої горілки померло вже вісім людей.

На Одещині від паленої горілки померло вже вісім людей. Фото сайту wek.com.ua

Події
13 липня 2023 15:25

Кількість жертв від отруєння паленою горілкою у селі Старостіно Роздільнянського району Одеської області зросла до восьми. Про це повідомляє " Думська ".

За інформацією облздорову, ще одна людина залишається у лікарні, троє – вже виписано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 5 липня у селі Старостіно Одеської області працівники швидкої допомоги по черзі госпіталізували кількох місцевих мешканців. Усі постраждалі погано почувалися після вживання горілки, яку вони купували в місцевому магазині. Спочатку було відомо про трьох померлих (двоє – у лікарні, один – вдома) та кількох госпіталізованих. Проте наступного дня стало відомо вже про чотирьох жертв і ще сімох людей, які перебувають у лікарні в критичному стані. 10 липня стало відомо про те, що жертв стало сім.

Попередня причина смерті – отруєння хімічними речовинами. Серед госпіталізованих були жінки та чоловіки різного віку. Поліція розпочала розслідування.

За даними прокуратури, затримано двох осіб – жінку-реалізатора та постачальника сировини. Обом інкримінують частину третю статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що загрожують життю та здоров'ю людей) Кримінального кодексу України. У пресслужбі додали, що продавчині вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах