У соцмережах з'явився флешмоб із проханням закрити небо над Одесою

У соцмережах з'явився флешмоб із проханням закрити небо над Одесою.

У соцмережах з'явився флешмоб із проханням закрити небо над Одесою. Фото: скриншот відео facebook.com/vyshnevska.tetiana

Події
29 липня 2023 11:46

У соціальних мережах набирає обертів флешмоб #saveodesa, мета якого – привернути увагу до постійних обстрілів Одеси та домогтися закриття неба над нашим містом.

До флешмобу вже приєдналися Борис Барський, Ігор Окс, Юлія Городецька, Діана Бухман, Сергій Середа та інші відомі люди.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Цікаво, що таку ініціативу користувачі TikTok сприйняли неоднозначно. Дехто наголосив, що небо треба закрити не лише над Одесою, а й над усією територією Україною.

Відео: facebook.com/vyshnevska.tetiana

У відповідь на подібні висловлювання керівник проєкту "Книга на фронт" Тетяна Вишневська написала, що метою флешмобу є не сварки між українцями, а привернення уваги до безпеки міста, в якому розташовується порт та багато зерна з усієї країни, що дуже важливо і для України, і для всього світу. Також до флешмобу може приєднатися кожне місто.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зазначив, що Україна шукає системи протиповітряної оборони для захисту Одеси і всього півдня України від ворожих ракет та безпілотників. За словами речника Одеської ОВА Сергія Братчука, система ППО в Одеській області постійно вдосконалюється, а небо найближчим часом буде закрито по всій державі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах