Найбільші порти Європи готові допомогти відбудувати портову інфраструктуру Одеської області

Найбільші порти Європи готові допомогти відбудувати портову інфраструктуру Одеської області.

Найбільші порти Європи готові допомогти відбудувати портову інфраструктуру Одеської області. Фото: t.me/odeskaODA

Події
05 серпня 2023 21:47

Найбільші порти Європи готові профінансувати збитки від російських атак по портовій інфраструктурі Одеського регіону Про це на форумі відновлення Одеської області "Транспорт. Логістика. Інфраструктура" повідомив заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин.

"Щодо цих обстрілів портів у нас було дві дискусії. Одна проходила фактично в порту, ми були в Бремергафені. З іншими ми зв'язувалися онлайн, це був порт Роттердам. І обидві адміністрації цих одних із найбільших портів Європи говорили про те, що готові сідати з командами наших портів, з Адміністрацією морських портів України, і опрацьовувати план розширення та розвитку портів після війни", – зазначив Роман Григоришин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, внаслідок ворожих обстрілів частково або повністю пошкоджено 26 об'єктів портової інфраструктури України, а також є руйнування п'яти іноземних суден. Зокрема, є пошкодження в Одеському порту та серйозні руйнування в Ізмаїлі. Деякі пошкоджені об'єкти почали відновлювати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах