В автора туристичного герба Одеси конфіскували активи в Україні

В автора туристичного герба Одеси конфіскували активи в Україні.

В автора туристичного герба Одеси конфіскували активи в Україні. Фото: facebook.com/temalebedev

Події
10 вересня 2023 14:17

Уряд передав Фонду державного майна України активи російського діяча та пропагандиста Артемія Лєбєдєва, який виправдовував збройну агресію Росії та відвідував тимчасово окуповані території України. Про це повідомили у пресслужбі Фонду державного майна.

Серед активів, які передав Уряд, – дві квартири в Києві, площею 138,5 квадратних метрів та 193,2 квадратних метра.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Завдання Фонду – забезпечити проведення державної реєстрації прав власності та прийняти управлінські рішення щодо подальшої долі цього майна – приватизації чи оренди. Усі кошти від реалізації майна підуть до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наша команда допомагає реалізувати існуючий у суспільстві запит на справедливість – активи російських олігархів та колаборантів мають працювати на Перемогу України", – йдеться у повідомленні Фонду.

Нагадаємо, у березні поточного року автору туристичного логотипу Одеси Артемію Лєбєдєву оголосили про підозру у виправданні, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікацію її учасників. Трохи згодом, у квітні цього року, Артемій Лєбєдєв вкотре підтвердив свою зрадницьку позицію, заявивши у прямому ефірі російського ТБ, що хоче окупації Одеси військами РФ. В'їзд в Україну дизайнеру заборонили ще 2017 року, а взимку 2022 року він потрапив під українські санкції. У липні 2023 року ВАКС розпочав розгляд позову про конфіскацію активів дизайнера.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах