ABBA SHOW, вистава "Вій" і концерт Едгара Вінницького: куди піти в Одесі цього тижня

ABBA SHOW, вистава "Вій" і концерт Едгара Вінницького: куди піти в Одесі цього тижня.

ABBA SHOW, вистава "Вій" і концерт Едгара Вінницького: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: facebook.com/natali.com.od

Події
23 жовтня 2023 12:48

Вже цього тижня в Одесі відбудеться ABBA SHOW та спектакль "Вій". Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом п'яти днів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Концерт ABBA SHOW


ABBA SHOW.ABBA SHOW. Фото: concert.ua

Шоу до 50-річчя музичного квартету ABBA, який вважають одним із найуспішніших в історії представників поп-музики.

ABBA SHOW – концертна програма Dancing Quenns. Протягом вечора прозвучать найкращі пісні легендарного колективу.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 23 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 520 гривень

Концерт гуртів "Фрістайл" та "Діти Фрістайла"

Концерт гуртів Концерт гуртів


У нинішніх досить непростих умовах, коли країна страждає на агресію, артисти вирішили підтримати дух своїх земляків, підтримати своїх захисників — бійців Збройних Сил України, на адресу яких буде направлена частина виручених коштів. Виступатимуть "фрістайлівці" Сергій Кузнєцов, Сергій Ганжа, Юрій Зірко, Юрій Савченко, Ната Недіна, а також молоді "Діти Фрістайла" Денис Супруненко, Ігор Лаврик, Анатолій Супруненко та Анатолій Караман.

ДЕ: Філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ : 24 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ : 300-750 гривень

Вистава "Вій"

Вистава Вистава

"Вій" – постановка Українського сучасного театру у стилі хорор за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя.

"25 жовтня ви отримаєте унікальну можливість заглянути крізь щілину в інший світ, світ людської душі. А вона, душа, має темні куточки. У них можна загубитися, віддатися спокусі… Потім прийде покаяння. Але чи завжди воно звільняє від покарання? Жахливі декорації, Неперевершена акторська гра, містичні сцени вражають і викликають мороз по шкірі", – сказано в інструкції.

ДЕ: Музкомедія, Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 25 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 190-600 гривень

Концерт Володимира Дантеса "Чуєш"



Перший тур Володимира Дантеса. Нові пісні зі свіжого альбому "КІТІ" та старі, вже давно знайомі вам треки українською мовою, трохи жартів та самоіронії та гроші для ЗСУ!

Концерти відбудуться у Харкові, Дніпрі, Кременчуці, Черкасах, Ужгороді, Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Одесі та Києві.

ДЕ: Філармонія, Буніна, 15

КОЛИ : 26 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ : 550-1250 гривень

Вистава "Вісім люблячих жінок"

Вистава Вистава


Дія відбувається напередодні Різдва у Франції. В одному будинку було виявлено вбитого чоловіка, власника будинку. Навколо нього збираються вісім жінок – його діти, дружина, служниці та інші. Всі вони залишаються в замкненому будинку доти, доки не буде викрито вбивцю.

Подання поставлене за п'єсою драматурга Робера Тома, яку він написав у 1958 році. За цією п'єсою було створено кінокартину "8 жінок" французьким режисером Франсуа Озона, яка отримала численні нагороди та премії.

ДЕ : Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ : 26 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100-300 гривень

Фолк-мюзикл "Кохання січового стрільця"

Фолк-мюзикл Фолк-мюзикл


Це уявлення про війну під час війни.

Оперета "Шарика" з лібрето та музикою Ярослава Барнича та словами до пісень Юрія Шкрумелюка в театрі перетворилася на романтичну, повну гумору та безкомпромісного патріотизму історію кохання.

Події відбуваються під час Першої світової війни на Закарпатті, де у мальовничому мадярському селищі втомлене від страждань серце Степана Балинського набуває любові всього свого життя. Попереду у головних героїв важкі випробування на шляху до щастя, але вистава легка, весела, забарвлена мелодійною музикою Ярослава Барнича, яка сама була на службі.

Прем'єра оперети відбулася 1934 року. З приходом радянської влади всі оперети Барнича було заборонено. Композитор емігрував до США. Під час війни клавір, партитуру та лібретто оперети були втрачені та відновлені лише у США, лише в середині 90-х років, коли Україна здобула незалежність. Дочка композитора Ірина Барнич-Дубас змогла передати матеріали оперет "Шарика" та "Гуцулка Ксеня" на батьківщину автора.

ДЕ: Музкомедія, Пантелеймонівська, 3

КОЛИ : 26 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 100-400 гривень

Вистава "Метод"

Вистава Вистава

Дія відбувається в офісі міжнародної компанії, де на високу посаду претендують чотири кандидати: троє чоловіків та жінка. На що готові кандидати отримати заповітну вакансію? Які темні плями життя претендентів стануть явними? Що переможе: емпатія та людяність чи холодний розрахунок?

Ця вистава дозволить поспостерігати не лише за реакцією героїв, викритих та показаних в іншому світлі, а й побачити буденні та звичні ситуації свого життя, освітлені незвичайним ракурсом та театральними прожекторами.

Тривалість – 90 хвилин. Режисер-постановниця – Тетяна Губрій. Помічник режисера – Олександр Самусенко. Художниця – Юлія Завулична

Вистава "Метод" за твором Жорді Гальсераном "Метод Гренхольма" створена за грантом Президента України молодим діячам у галузі театрального мистецтва.

ДЕ: Український театр, Пастера, 15

КОЛИ : 27 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 250 гривень

Спектакль-комедія "Обережно-Єва!?"

Вистава Вистава

В основі постановки – п'єса італійського драматурга Альдо Ніколаї. Вся «сіль» вистави – у її назві.

Адже головна героїня, Єва – ще та хранителька чоловічого спокою та затишку! Намагаючись, на її думку, оточити чоловіка раєм, Єва додає в його життя трохи пекла.

ДЕ:
Український театр, Пастера, 15

КОЛИ: 27 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 100-300 гривень 

Концерт Едгара Вінницького 

Талановитий поет, музикант, учасник музичного проєкту "Голос країни", меценат та мислитель Едгар Вінницький виступить із сольним концертом "Більше, ніж вірші".

Протягом вечора автор не лише продекламує вірші, а й виконає під власноручний акомпанемент на роялі та гітарі свої пісні.

"Хтось може стверджувати: "Мені не подобаються вірші". Але ніхто не скаже так про поезію Едгара Вінницького. Це сучасна класика. Це магія. Це відродження. Це більше, ніж вірші. Його композиції – окремий вид насолоди, який потрібно відчути особисто", – кажуть організатори.

Вірші та пісні на концерті прозвучать в оригіналі.

Частину коштів, отриманих від продажу квитків, спрямують на благодійність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах