Депутата з Одеської області оголосили у міжнародний розшук

Депутата з Одещини оголосили у міжнародний розшук.

Депутата з Одещини оголосили у міжнародний розшук. Фото: nabu.gov.ua

Події
23 жовтня 2023 16:28

Депутата Ренійської міської ради на Одещині Івана Подойла, який разом із мером Ігорем Плеховим попався на хабарі, оголосили у міжнародний розшук. Відповідне рішення ВАКС виніс у середині жовтня.

Подойлов, перебуваючи на волі під заставою 1,879 мільйона гривень, не приходив на судові засідання, і суд ухвалив застосувати до нього привід. Проте, за відомими слідствами адресами його не виявилося, на телефонні дзвінки депутат не відповідав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дружина підозрюваного заявила, що востаннє бачила його наприкінці вересня, але після сварки вони нібито не спілкуються. Раніше Подойлов понад 500 разів перетинав український кордон і зараз, за оперативною інформацією, перебуває у Молдові.

Організацію розшуку доручили детективам Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, за даними слідства, Плехов та його посібник вимагали хабар у 100 тисяч доларів за вирішення питання про виділення в оренду під будівництво складів земельної ділянки площею 2,5 гектара за 50 тисяч доларів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах