В Одесі створили мапу бізнесу ветеранів

В Одесі створили мапу бізнесу ветеранів.

В Одесі створили мапу бізнесу ветеранів. Фото: sud.ua

Події
14 листопада 2023 12:05

В Одесі запустили карту, де позначені бізнеси, започатковані ветеранами російсько-української війни у громадянському житті. Про це повідомляє Veterans HUB ODESA.

Так, на карті вказані підприємства ветеранів, опис їхніх послуг, адреси, графіки роботи та посилання на сайти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поки що в Одесі відзначено лише кілька локацій. Наприклад, мережа піцерій Veterano pazza на вулиці Канатній, 65 та проспекті Добровольського, 147/1а, а також соціальне житло на Кароліно-Бугазі.

Ветерани-підприємці можуть самостійно додати свій бізнес на карту. Для цього потрібно перейти за посиланням на "Карту ветеранських бізнесів", у верхньому правому кутку картки знайти кнопку (текстовий міхур) та натиснути на неї. Після цього відкриється форма реєстрації, яку потрібно буде заповнити і дочекатися підтвердження того, що бізнес саме ветеранський.

Нагадаємо, що раніше в Одесі запрацював "ВетеранХаб" – сервісний центр підтримки українських ветеранів, де вони зможуть отримати весь комплекс соціальних послуг, юридичний захист, а також консультації та поради фахівців із лікування, реабілітації, психологічної допомоги, працевлаштування, відкриття власного бізнесу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах