Фотографувалися з морськими котиками у номері: чим закінчився скандал у дельфінарії "Немо" в Одесі

Фотографувалися з морськими котиками у номері: чим закінчився скандал у дельфінарії "Немо" в Одесі.

Фотографувалися з морськими котиками у номері: чим закінчився скандал у дельфінарії "Немо" в Одесі. Фото: point.md

Події
23 листопада 2023 14:32

Стало відомо, чим закінчився скандал у дельфінарії "Немо" в Одесі, де дозволяли фотографуватися з морськими котиками прямо в готелі комплексу. Як виявилося, кримінальне провадження закрили через відсутність складу правопорушення. Про це повідомляє UAnimals.

У листі від 16 листопада, який отримали зоозахисники від Одеського обласного управління поліції, йдеться, що провадження закрили "через відсутність складу правопорушення".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також міжфракційне об'єднання депутатів "Гуманна країна" зверталося до Держекоінспекції з вимогою провести перевірку законності утримання тварин у готелі та дельфінарії "Немо". Чи відбулася така перевірка невідомо.

Нагадаємо, що у квітні цього року стався скандал навколо одеського готелю "Немо", де блогери як "реквізит" для своїх відео використали морського котика з дельфінарію, розташованого на території комплексу. Дельфінарій стверджує, що їхні тварини – "соціальні істоти", які народилися не в дикій природі, а спілкування з людьми для них – життєва потреба. Одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах