Через дронову атаку в Одесі постраждали 19 будинків: як отримати компенсацію

Через дронову атаку в Одесі постраждали 19 будинків: як отримати компенсацію.

Через дронову атаку в Одесі постраждали 19 будинків: як отримати компенсацію. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
14 грудня 2023 16:11

В Одесі уламками збитих дронів-камікадзе, станом на 14.00 14 грудня, пошкоджено 19 приватних будинків. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Співробітники Хаджибейської районної адміністрації разом з іншими комунальними службами проводять обхід постраждалих та складають акти обстежень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці приймаються заяви та консультації щодо пакету документів, який необхідно зібрати для оформлення адресної матеріальної допомоги на відновлення вікон та дверей. Ухвалено вже 14 подібних заяв від мешканців.

Крім того, мешканці постраждалих будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Хаджибейської районної адміністрації за адресою: вулиця Генерала Петрова 22, за графіком з 8:30 до 17:00 або за телефоном: (048)-734-95-28 та (048) )-734-95-29.

Нагадаємо, що в ніч із 13 на 14 грудня Росія атакувала наш регіон "шахедами ". Сили протиповітряної оборони збили 32 дрони над Одеською областю. Їхні уламки пошкодили цивільні будівлі. Постраждали 11 людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах