Одеські школи через негоду можуть перейти на дистанційне навчання

Одеські школи через негоду можуть перейти на дистанційне навчання.

Одеські школи через негоду можуть перейти на дистанційне навчання. Фото ілюстративне: svidok.info

Події
07 сiчня 17:35

Через негоду, яка очікується в Одесі та Одеській області з 7 по 9 січня, одеські школи можуть перейти на дистанційне навчання.

Про це повідомила директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"У разі несприятливих погодних умов, просимо утриматись від переміщень вулицями. Класні керівники повідомлять про підключення до онлайн-уроків.
Дитячі садочки прийматимуть дітей в режимі чергових груп. Повторюю: у разі дійсно негоди, якщо пересуватися вулицями буде небезпечно. Тож чекаємо додаткових повідомлень зі школи та садочка і дивимось на погоду.", – написала Буйневич.

Нагадаємо, на 8 січня в Одесі та Одеській області оголосили штормове попередження. Удень і в місті, і в області буде ожеледиця, налипання мокрого снігу та хуртовина. Видимість під час опадів становитиме від 200 до 500 метрів. Пориви північно-східного вітру досягнуть 15–17 метрів за секунду. Також видимість від 200 до 500 метрів через туман збережеться до кінця дня 7 січня.

У зв'язку із погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки.

При необхідності рух на дорогах державного значення може бути обмежений або перекритий.

Міністерство відновлення та розвитку громад закликає водіїв найближчими днями утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані. Якщо ж відкласти поїздку неможливо, то варто захопити із собою в дорогу ланцюги протиковзання на колеса, додаткове пальне, термоковдру, заряджений павербанк та термос із чаєм.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах