Негода в Одеській області: яка ситуація зі світлом сьогодні (оновлено)

Негода в Одеській області: яка ситуація зі світлом сьогодні.

Негода в Одеській області: яка ситуація зі світлом сьогодні. Фото ілюстративне: kharkov.comments.ua

Події
10 сiчня 09:57

У середу, 10 січня, станом на 8:30 на Одещині без світла залишаються 97 населених пунктів, з них один частково. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі".

Так, протягом 9 січня енергетики відремонтували 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій та повернули світло для 35 006 сімей у 322 міста та села Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальники запевняють, що на лініях та підстанціях працюють усі необхідні фахівці. Роботи продовжуються безперервно до повного відновлення електропостачання в кожен будинок.

Оновлено о 13:57:

Як повідомляє ДТЕК, ремонтні бригади одеських енергетиків продовжують працювати у цілодобовому режимі та за добу повернули світло до будинків 35 тисяч абонентів у 322 населених пунктах, відремонтували 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій.

Нагадаємо, що енергетики зараз працюють у посиленому режимі.

Раніше ми повідомляли, що в період дії військового стану споживачі не звільняються від сплати комунальних послуг. Втім, штрафи за відсутність або прострочення оплати за комуналку до закінчення війни не нараховуватимуться. Vgorode дізнався, за якими тарифами одесити платитимуть за комуналку найближчим часом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах