Одеські школярі повертаються на навчання

Одеські школярі повертаються до навчання.

Одеські школярі повертаються до навчання. Фото: ferrantraite gettyimages.com

Події
10 сiчня 12:54

Починаючи із завтрашнього дня, 11 січня, школярі на Одещині знову виходять на очне навчання. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

"Завдяки злагодженій роботі наших комунальників, енергетиків та всіх служб, задіяних у подоланні наслідків складних погодних умов, із завтрашнього дня навчальні заклади всіх типів та форм власності повертаються до очного навчання", – сказано в повідомленні голови Одеської ОВ Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заклади працюватимуть у своєму звичайному режимі. Відповідно до того, яку форму навчання вони обрали на початку навчального року – очну чи змішану.

Нагадаємо, що через прогнозоване погіршення погодних умов, 9 та 10 січня на Одещині перейшли на дистанційний формат занять у всіх навчальних закладах. Дитячі садки та школи зараз працюють у режимі чергових груп. Але якщо є така нагода, то батьків просили залишити дітей удома. Всі ці рекомендації на період негоди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах