Від обстрілу багатоповерхівки в Одесі загинуло подружжя з дитиною: ще двох дітей пари шукають під завалами (оновлено)

Від обстрілу багатоповерхівки в Одесі загинуло подружжя з дитиною: ще двоє дітей пари шукають під завалами.

Від обстрілу багатоповерхівки в Одесі загинуло подружжя з дитиною: ще двоє дітей пари шукають під завалами. Facebook-сторінка: Фемістокл Афінський

Події
03 березня 14:50

Внаслідок дронової атаки по багатоповерхівці в Одесі загинули пара військовослужбовців Олег та Тетяна Кравець та їхня семимісячна донька Ліза. Про це у коментарі "Суспільному" повідомили друзі родини Любов та Владислава.

На даний момент під завалами шукають двох старших дітей подружжя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Олег та Тетяна познайомилися на службі. Пізніше жінка звільнилася, щоб доглядати новонароджену доньку. Її чоловік Олег був останнім сином у батьків. Його старший брат Євген загинув у зоні АТО у 2014 році.

"Він найкращий друг мого чоловіка Віталіка. Вони служили разом. Він тільки нещодавно вітав його з Днем народження. Батько Олега теж військовослужбовець. Женя загинув десять років тому, 27 років йому було. Так шкода. Дуже хороша родина", – розповіла подруга пари Любов.

Маленька Ліза, якій 29 лютого виповнилося сім місяців, була єдиною спільною дитиною подружжя, проте Тетяна мала ще трьох дітей від попереднього шлюбу. Двох із них, дев'ятирічного Сергія та восьмирічну Злати, досі шукають під завалами. Старший хлопчик Володимир вижив, бо в момент обстрілу був не вдома: поїхав в Раухівку до бабусі з дідусем.

Подруга родини Владислава розповіла, як рятувальники намагалися знайти когось із подружжя під завалами:

"Там, де пральна машинка і відчинені двері, – це їхня квартира. Це там, де вони були: спальня, де вона спала з Олегом і з ними Лізочка маленька. Одна кімната начебто і балкон не обвалилися. Рятувальники залазили туди, звали їх Але очевидно, що вони не вижили", – додала подруга загиблої родини Владислава.

Зруйнована внаслідок обстрілу багатоповерхівка.Зруйнована внаслідок обстрілу багатоповерхівка. Фото: Владислава Мала

Нагадаємо, вночі 2 березня російські окупанти завдали дронового удару по багатоповерховому житловому будинку у спальному районі Одеси. Станом на 14:40 відомо про десятьох загиблих, серед яких троє дітей: трирічний Марк, чотиримісячний Тимофій та семимісячна Ліза. 

ОНОВЛЕНО: О 18:52 начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки 10-річного Сергія. 

ОНОВЛЕНО: О 19:18 начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що під завалами виявили тіло восьмирічної сестрички Сергія – Злати. Рятувальники деблокують їхні тіла. 

ОНОВЛЕНО: О 19:37 рятувальники повідомили, що тіло загиблого 10-річного хлопчика Сергія дістали з-під завалів. 

З-під завалів витягли тіло 10-річного Сергія.З-під завалів витягли тіло 10-річного Сергія. Фото: facebook.com/DSNSODE

Тривають роботи з вилучення тіла його восьмирічної сестрички Злати.

Рятувальники деблокують з-під завалів тіло восьмирічної Злати. || Фото: || Фото: facebook.com/DSNSODEРятувальники деблокують з-під завалів тіло восьмирічної Злати. Фото: Фото: facebook.com/DSNSODE

3 березня в Одесі та Одеській області оголосили жалобу за загиблими.

Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття тим, хто втратив своїх близьких! Одеса ніколи не забуде і ніколи не пробачить!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах