Концерт Hardy Orchestra та вистава "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі на 8 березня

Концерт Hardy Orchestra та спектакль "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі на 8 березня.

Концерт Hardy Orchestra та спектакль "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі на 8 березня. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
06 березня 21:25

У Міжнародний жіночий день в Одесі відбудеться низка цікавих заходів, зокрема виступить Тіна Кароль, пройде концерт Hardy Orchestra та покажуть виставу "Куди я з вами не піду".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті 8 березня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ HARDY ORCHESTRA

Hardy Orchestra.Hardy Orchestra. Фото: moemisto.ua

Концертна програма I Love Rock'n'Roll. Цього вечора у виконанні Hardy Orchestra прозвучать хіти Metallica, Rammstein, Queen, Scorpions, AC/DC та Kiss.

Симфонічний рок-оркестр Hardy Orchestra – один із небагатьох одеських колективів, який може похвалитися професійним виконанням музики культових рок-гуртів. Диригент – Олексій Андрійчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 990 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КУДИ Я З ВАМИ НЕ ПІДУ"

Вистава "Куди я з вами не піду".Вистава "Куди я з вами не піду". Фото: exclusive.ua

Лірична комедія за мотивами п'єси Михайла Хейфеца "Надвечір‘я з rock-n-roll-om".

Чи зможуть перетнутися два світи: чоловіки та жінки? Чи вдасться їм досягти порозуміння? Чи можливо за повної відсутності ритму та слуху відчути серце одне одного?

В основі сюжету стосунки двох самотніх, але чудових людей. Вони приходять на заняття до танцювальної школи, щоб нібито освоїти техніку рок-н-ролу, а насправді знайти собі коло спілкування. Але ось невдача: в обох немає слуху та почуття ритму, тож із танцями нічого не виходить. Він кидає заняття і сидить на самоті вдома. Вона приходить до нього в гості, щоб повернути до класу. Тут і починається найцікавіше: герої, незважаючи на постійні сварки, непорозуміння та спроби вразити партнера, повільно, але вірно прив'язуються один до одного. Напевно, так і виникає кохання, яке може спіткати людину в будь-якому віці.

Режисер-постановник – Григорій Мане (Франція). Сценограф та художник по костюмах – Ірина Горшкова. Хореограф – Антон Вахліовський. Автор ідеї та переклад на українську – Олександр Литовченко.

В ролях:

  • Вона – заслужена артистка України Ірина Мельник;
  • Він – Народний артист України Анатолій Ященко.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з феєричною шоу-програмою, в якій поєднуються лірика, мелодійність, сила вокалу, хореографія від Дмитра Жука та сучасне екранне шоу.

Окрім пісень, які вже стали хітами, Тіна виконає нову романтичну композицію. На бек-вокалі цього вечора будуть Марко Квітка та Нікіта Ломакін.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 900 до 4 000 гривень

КОНЦЕРТ ВОЛОДИМИРА КАРАФЕТОВА

Відео: YouTube-канал Володимир Карафетов

Автор та виконавець Володимир Карафетов виступить в Одесі з новою концертною програмою "Любов між нами". Більшість пісень цього музиканта належать до стилю шансон. Цього вечора прозвучать і добре знайомі, і нові композиції.

Частину коштів від продажу квитків спрямують на потреби спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони "АРТАН".

ДЕ: Art Hall, Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 4 000 гривень

КОНЦЕРТ NESHEKIM ТА THE PINK NOISE

Відео: YouTube-канал · neshekim ·

Спеціальна музична програма, присвячена Міжнародному жіночому дню. Юлія Борзая та Владислава Жукова разом зі своїми колективами Neshekim та The Pink Noise виконають найромантичніші композиції. Забронювати стіл можна за телефоном: +38 095 54 85 363.

ДЕ: Museum art club, Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: вхід 150 гривень

РОМАНТИЧНИЙ ДЖАЗ ПРИ СВІЧКАХ. НОВА ПРОГРАМА

В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках.В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках. Фото ілюстративне: pexels.com

Джазовий колектив Вадима Бессараба виступить в одному з найкрасивіших залів Одеси з концертом при свічках. Організатори відзначають, що цей захід – можливість розглянути межі сучасного авторського джазу з келихом у руці та під мерехтіння полум'я свічок.

На сцену цього вечора вийдуть:

  • Ольга Леоненко – ведуча, вокал, бандура;
  • Анастасія Кайряк – скрипка;
  • Інна Федосєєва – скрипка;
  • Наталія Колесник – альт;
  • Оксана Шагова – віолончель;
  • Віктор Глушенко – контрабас;
  • Віталій Безюльов – саксофон;
  • Ігор Семьонов – ударні;
  • Вадим Бессараб – аранжування, рояль.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 20:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "РОМЕО І ДЖУЛЬЄТТА"

Вистава "Ромео і Джульєтта".Вистава "Ромео і Джульєтта". Фото: odessa.detivgorode.ua

Трагедія Шекспіра на новий лад. Тридцятип'ятирічна дівчинка-переросток Джульєтта обіцяна за дружину родичу князя Парису, який неодноразово травмував голову праскою. Усе перевертає несподівана зустріч на балі. Там Джульєтта зустрічає хлопчика Ромео і, звісно, в нього закохується. Той відповідає їй взаємністю, але з цим не можуть змиритися брат Джульєтти Тібальт та її батько Капулетті. Спойлерити не будемо, однак у виставі не обійдеться навіть без таких дивацтв, як вбивство горщиком квітки і смерть від укусу за вухо. Натомість на відміну від оригіналу твору ця п'єса закінчиться торжеством кохання, оптимізму, молодості та краси.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 8 березня 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, в яких закладах Одеси відбудуться заходи, присвячені 8 березня. Також ми розповідали про 20 яскравих заходів, які відбудуться в Одесі протягом березня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах