Від ракетного удару по Одесі загинув поліцейський Андрій Боярський

Від ракетного удару по Одесі загинув поліцейський Андрій Боярський.

Від ракетного удару по Одесі загинув поліцейський Андрій Боярський. Фото: Facebook-сторінка Великодолінської ОТО

Події
16 березня 11:25

Від ракетного обстрілу Одеси 15 березня загинув 30-річний поліцейський Андрій Боярський. Про це повідомили у пресслужбі Великодолінської об'єднаної територіальної громади.

Правоохоронець загинув, виконуючи службові обов’язки. Він служив у Національній поліції України. Мав звання капітана. А раніше тривалий час працював слідчим у Біляївському районному відділі поліції.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У загиблого поліцейського залишилася тримісячна донька.

Нагадаємо, 15 березня РФ атакувала Одесу балістикою. Унаслідок цього удару загинули колишній заступник начальника ГУНП, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостищев, заступник начальника ГУНП Дмитро Абраменко, колишній перший заступник Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тетюхін, фельдшер Сергій Ротару, водій-пожежник Денис Колесніков. За останніми даними, загальна кількість загиблих становить 20 осіб, а постраждалих – 75 осіб.

16 березня в Одесі оголосили Днем жалоби. Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах