Над Одеською областю знищили розвідувальний дрон

Над Одеською областю знищили розвідувальний дрон.

Над Одеською областю знищили розвідувальний дрон. Фото: kv.npu.gov.ua

Події
21 березня 15:03

Вдень 21 березня на Одещині корабельно-катерним складом Військово-Морських Сил ЗС України було збито розвідувальний дрон Росії. Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил України.

Тривогу через збиття оголошувати не стали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що це вже не перший випадок спроби розгалуження в нашій області. 20 березня збили два розвідувальні дрони Supercam. Ворожі дрони, що підлітали з моря до нашого регіону, знищили воїни зенітної ракетної Одеської бригади.

Раніше ми повідомляли про те, що в ніч на 17 березня російські окупанти атакували Одеську область ударними безпілотниками типу Shahed. Внаслідок бойової роботи вдалося знищити 14 із 16 БпЛА: 13 безпілотників збили над Одеською областю, а ще один – на підльоті до Миколаївської області. Без влучень, на жаль, також не обійшлося. В Одеському районі отримали пошкодження два агропідприємства. Там спалахнули пожежі, сталася руйнація промислових будівель. Пожежі оперативно ліквідували. На щастя, люди не постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах