Хуліган, який "послав" ветерана на протезах в одеській ветклініці, потрапив у"Миротворець"

Вадим Шевеленко.

Вадим Шевеленко. Фото: GANUL/Telegram

Події
04 липня 15:30

Чоловіка, який 3 липня надіслав три літери ветерана на протезах в одеській ветклініці "Айболіт", додали до бази "Миротворець".

"Свідоме знущання над військовослужбовцем ЗСУ, який отримав тяжке поранення у боротьбі з російсько-фашистськими загарбниками" – таку причину вказали на сайті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хуліган, який "послав" ветерана на протезах в одеській ветклініці, потрапив у"Миротворець" фото 1Хуліган, який "послав" ветерана на протезах в одеській ветклініці, потрапив у"Миротворець" фото 1

Також Олексій Притула розмістив відео вибачення на своїй сторінці в Instagram, він зазначив, що вибачення прийме, якщо чоловік перерахує значні суми на потреби "Азова" та Третьої штурмової бригади.

Нагадаємо, що в Одесі ветеринарного лікаря та ветерана ЗСУ Олексія Притулу "послав" на три літери відвідувач, коли дізнався, що лікар втратив обидві ноги. Чоловік на ім'я Вадим Шевеленко з білим пуделем увійшов до кабінету Притули. Спочатку відвідувач не знав про травму лікаря, бо той сидів за столом. Коли чоловік спитав, чому лікар не встає оглянути собаку, Притула обернувся до нього, щоб показати, що у нього протези. Хуліган обдурив ветеринара і залишив приміщення. У результаті під тиском громадськості Вадим вибачився. У поліції на нього склали протокол.

Як виявилось, він був радником віце-прем'єра Ольги Стефанішиної. Після сканала його звільнили.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах