В Одесі за майже 38 мільйонів гривень збудують дренажну систему на колишньому узвозі Маринеска

Узвіз Віталія Блажка.

Узвіз Віталія Блажка. Фото: odessa-life.od.ua

Події
13 жовтня 20:55

В Одесі на узвозі Віталія Блажка (раніше узвіз Мариснеска – прим. ред.) облаштують нову дренажну систему. На її будівництво готові виділити 37 мільйонів 968 тисяч 400 гривень.

Відповідний тендер опублікували на платформі державних закупівель Prozorro в середу, 9 жовтня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Замовником робіт є Управління капітального будівництва Одеської міської ради. Аукціон планують провести 25 жовтня, а на будівництво в підрядника буде час до 31 травня 2025 року.

Нагадаємо, в Одесі планують укріпити узвіз Віталія Блажка (колишній узвіз Маринеска – прим. ред.). На роботи готові виділити п'ять мільйонів гривень із міського бюджету. За ці кошти мають встановити дві нові дренажні системи для відведення води.

Нагадаємо, узвіз Блажка відремонтувало у 2019–2020 роках ТОВ "Ростдорстрой". Спочатку на ремонт виділили майже 70 мільйонів гривень, однак потім оголосили ще один тендер на додаткові роботи вартістю понад 3,5 мільйона гривень. Загалом на ремонт витратили 73 мільйони гривень. Втім, вже на початку січня поточного року стало відомо, що узвіз ремонтуватимуть повторно, адже дорожнє покриття почало просідати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах