Біля берегів Одещини знову виявили та знищили ворожі міни

Біля берегів Одещини знову виявили та знищили ворожі міни.

Біля берегів Одещини знову виявили та знищили ворожі міни. Фото: facebook.com/okPivden

Події
08 липня 2022 23:05

До берегів Одещини вкотре прибило дві морські міни. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, одну небезпечну знахідку принесло з моря до Дністровського лиману. Вчасно виявлену небезпеку взяли під нагляд військові, а після прибуття спеціалістів морської підривної команди ВМС ЗС України здійснили контрольований підрив міни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Ще одну "рогату небезпеку" хвилі принесли до узбережжя в Одеському районі. На щастя, від цієї міни також ніхто не постраждав. Її виявили та знищили військові фахівці.

За словами військових, поява мін поблизу узбережжя – це "чергове нагадування моря про небезпеку несвідомим громадянам, які, незважаючи на попередження та заборону, продовжують влаштовувати запливи у прибережних водах Одеської області".

Раніше Vgorode попереджав про те, що вдень 8 липня мешканці Одеської області можуть почути вибух, оскільки в Дністровському лимані підриватимуть міну, яку знайшли навпроти 79 причалу з боку Білгород-Дністровського мосту.

Також ми повідомляли про те, що на Одещині відпочивальник під час купання в морі, підірвався на міні, а його товариш отримав контузію та легкі тілесні ушкодження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах