До пляжу на Одещині знову прибило морську міну (обновлено)

До пляжу на Одещині знову прибило морську міну.

До пляжу на Одещині знову прибило морську міну. Фото: facebook.com/ymrada

Події
14 липня 2022 13:32

Сьогодні, 14 липня, до узбережжя Одеської області течією принесло чергову міну ворожу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Оперативного Командування "Південь".

За словами очевидців, цього разу місцеві побачили небезпечний предмет у Чорному морі біля пляжу в курортному селі Кароліно-Бугаз Білгород-Дністровського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Після шторму море продовжує підносити небезпечні сюрпризи. У прибережних водах одного з пляжів Одещини виявлено морську міну, що дрейфує за кілька метрів від берега. Фахівці підривної команди Військово-Морських Сил ЗСУ організують контрольоване знешкодження і знищення морської "мандрівниці".

Поява мін поблизу узбережжя – це "чергове нагадування моря про небезпеку несвідомим громадянам, які, незважаючи на попередження та заборону, продовжують влаштовувати запливи у прибережних водах Одеської області".

Нагадаємо, що 8 липня до берегів Одеської області вкотре прибило дві морські міни.

Оновлено:

У ОК "Південь" повідомили, що міноподібний предмет, при вивченні фахівцями, виявився рибальським буєм, який не ніс вибухової загрози.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах