До узбережжя Одеської області протягом доби винесло дві міни

До узбережжя Одеської області протягом доби винесло дві міни.

До узбережжя Одеської області протягом доби винесло дві міни. Скриншот відео facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
21 серпня 2022 19:22

Протягом доби на Одещині знищили дві дрейфуючі міни. Так, вдень у пресслужбі Військово-Морських Сил Збройних Сил України повідомили про те, що сили оборони України виявили чергову морську дрейфуючу міну.

Небезпечну знахідку оперативно ліквідував спеціальний підрозділ Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Інформацію про знищення цієї міни підтвердив представник Оперативного командування "Південь" полковник Владислав Назаров.

Відео:.facebook.com/okPivden

"До узбережжя Одеської області після шторму вкотре принесло морську міну, яку зірвало з кріплення. Дрейфуючу небезпеку знищено контрольованим підривом силами оборони", – сказав він.

Близько 18:30 одесити почули сильний вибух. При цьому тривоги ані в місті, ані в області не було. Через кілька хвилин після вибуху речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що причин для паніки немає, оскільки силами підривної команди угруповання різнорідних сил Півдня України знищено другу за цю добу дрейфуючу якірну міну.

Нагадаємо, кілька днів тому військові попереджали одеситів про те, що через шторм у Чорному морі створюються передумови до посилення активності руху ворожих мін.

Також ми повідомляли про трагедію, яка сталася тиждень тому на одній із баз відпочинку у Затоці. Там кілька людей, проігнорувавши загородження та попереджувальні знаки, вирішили піти купатися в морі. Внаслідок підриву невідомого предмета у воді троє чоловіків віком від 25 до 53 років загинули, а ще двоє відпочиваючих отримали травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах