Доля пам'ятника Катерині ІІ: результати першого дня голосування

Доля пам'ятника Катерині ІІ: результати першого дня голосування.

Доля пам'ятника Катерині ІІ: результати першого дня голосування. Фото Марії Чекарьової/Vgorode

Події
21 вересня 2022 22:33

У перший день електронного опитування щодо подальшої долі пам'ятника Катерині II найбільшу кількість голосів одесити віддали за варіант зносу пам'ятника. Про це свідчать результати голосування на сайті "Соціально активний громадянин".

Так, із семи запропонованих варіантів вирішення долі пам'ятника варіант "Демонтувати пам'ятник повністю" обрали понад дві тисячі осіб.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На другому місці опинився варіант "Зберегти пам'ятник на своєму місці, доповнивши історичною інформацією щодо діяльності Катерини ІІ". Таке вирішення проблеми запропонували понад 1 400 осіб, тоді як 370 респондентів вирішили, що пам'ятник має залишитися на своєму місці без будь-яких змін.

Нагадаємо, 19 вересня в Одесі пройшла інтернет-конференція з приводу вирішення долі пам'ятника Катерині ІІ. Обговорення тривало майже шість годин, оскільки з 1 100 учасників понад двісті осіб виявили бажання виступити. За підсумками конференції пропозиції одеситів згрупували та винесли на інтернет-голосування, яке триватиме включно до 20 жовтня.

Голосувати можна лише за один варіант. До участі в електронному опитуванні допускаються повнолітні одесити, місце проживання яких зареєстроване чи задеклароване на території міста Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах