Глава пресцентру ОК "Південь" прокоментувала ворожу атаку дронами на Одесу

Глава пресцентру ОК "Південь" прокоментувала ворожу атаку дронами на Одесу.

Глава пресцентру ОК "Південь" прокоментувала ворожу атаку дронами на Одесу. Фото: facebook.com/okPivden

Події
25 вересня 2022 16:04

Глава Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону прокоментувала ворожі атаки українських міст, зокрема Одеси, дронами-камікадзе іранського виробництва.

За її словами, ці БПЛА мають обмежену дальність польоту, тому російські війська можуть запускати їх не в усі регіони України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Дрони керовані і часто під час атаки змінюють напрямок руху. Зараз наші війська вивчають тактику ворога у використанні цієї зброї. Бойові прийоми окупантів вдасться розгадати. Тактико-технічні характеристики ще не вивчені повністю, тому що є суперечливі дані про те, наскільки далеко вони можуть бути направлені. Зараз це вивчається. Думаю, що найближчим часом повідомимо та зорієнтуємо всіх", – заявила Гуменюк в ефірі телемарафону.

Нагадаємо, вранці 25 вересня ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе. Три дрони влучили в адміністративну будівлі в центрі міста. Ще один дрон збили сили провоповітряної оборони.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що внаслідок ранкової атаки житлові будинки та споруди навколо епіцентру вибуху постраждали незначно. За попередніми даними, постраждалих немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах