На Одещині з'являться модульні містечка для переселенців

На Одещині з'являться модульні містечка для переселенців.

На Одещині з'являться модульні містечка для переселенців. Фото ілюстративне: kanaldom.tv

Події
12 жовтня 2022 21:35

На Одещині, згідно із затвердженим графіком, будують модульні містечка для внутрішньо переміщених осіб. Про це на брифінгу "Оперативна та безпечна ситуація в Одеській області" повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Докладніше про хід будівництва модульних містечок представник ОВА пообіцяв розповісти найближчим часом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Раніше, наприкінці вересня, на засіданні XIII сесії Одеської районної ради VIII скликання начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук повідомив, що на території Одеського району вже зареєстровано майже 70 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Також глава РВА зазначив, що для переселенців збудують модульні містечка на території Біляївської, Великодолінської та Великодальницької громад.

Нагадаємо, Одеська міськрада закупить квартири для переселенців. Надалі ця нерухомість перейде у комунальну власність територіальної громади для надання у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам.

Також Vgorode розповідав про хостели, в яких можна провести кілька днів і при цьому не витратити велику суму, та вартість подобової оренди житла на OLX.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах