На трасі Одеса – Миколаїв BMW зіткнувся з автопоїздом: загинуло двоє людей

На трасі Одеса – Миколаїв BMW зіткнувся з автопоїздом: загинуло двоє людей.

На трасі Одеса – Миколаїв BMW зіткнувся з автопоїздом: загинуло двоє людей. Фото: facebook.com/gunp.odessa

Події
13 серпня 2022 21:01

Пізно ввечері 12 серпня на трасі Одеса – Миколаїв у районі села Міщанка сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Так, внаслідок зіткнення легкового автомобіля BMW з автопоїздом загинуло двоє людей.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, обидва автомобілі рухалися в одному напрямку в бік Миколаєва. Водій BMW обрав небезпечну швидкість руху, внаслідок чого на повній швидкості врізався в автопоїзд у складі тягача МАЗ, який рухався попереду.

Внаслідок аварії 33-річний житель Миколаєва, який був за кермом BMW, та його 32-річний пасажир загинули на місці до приїзду карети швидкої допомоги. 31-річний мешканець Подільська, який керував автопоїздом, не постраждав.

За фактом цієї події слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та призначили низку експертиз. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, опівдні 9 серпня на Київському шосе водій вантажівки збив матір із семирічної донькою. Внаслідок аварії дівчинка отримала струс головного мозку та забійні рани, а її мати від отриманих травм померла в лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах