Нічний клуб М1 в Одесі розповів, чи проводив дискотеку у комендантську годину.

Нічний клуб М1 в Одесі розповів, чи проводив дискотеку у комендантську годину.

Нічний клуб М1 в Одесі розповів, чи проводив дискотеку у комендантську годину. Фото: novyny.live

Події
06 вересня 2022 15:18

Нічний клуб М1 на одеському Ланжероні розповів, як працював минулими вихідними і чи була дискотека вночі. За їхньою версією, захід закінчився до комендантської години. Про це повідомляє Новини. Live.

Як повідомили в адміністрації, клуб проводив благодійний захід, який закінчився раніше. Вони заявляють, що їхні слова підтверджують записи з камер відеоспостереження. А сам захід мав благодійні цілі, а також проходив з урахуванням дотримання комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше спікер Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що вечірка у нічному клубі Одеси М1 закінчилася для його відвідувачів та персоналу пожертвуваннями грошей на ЗСУ, оскільки він працював, незважаючи на комендантську годину.

Також в ОВА заявляли, що не якісь недобросовісні власники намагаються обійти закон, маскуючи свої клуби під центри відпочинку. На початок вересня в Одесі зафіксували вже кілька таких випадків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах