Обстріл у Сергіївці зачепив дитячий реабілітаційний центр Молдови: один співробітник загинула, п'ятеро поранені

Обстріл у Сергіївці зачепив дитячий реабілітаційний центр Молдови: одна людина загинула, п'ятеро поранені.

Обстріл у Сергіївці зачепив дитячий реабілітаційний центр Молдови: одна людина загинула, п'ятеро поранені. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
01 липня 2022 15:50

Через нічний ракетний удар постраждав дитячий реабілітаційний центр уряду Молдови у Сергіївці. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Facebook міністра охорони здоров'я Молдови Алли Немеренко.

За її словами, один співробітник центру загинув, а п'ятеро поранено. Всі вони проживали в будівлі, що постраждала від обстрілу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як заявила Немеренко, центр на березі Чорного моря призначався для реабілітації дітей із Молдови з тяжкими захворюваннями. Після початку пандемії коронавірусу центр тимчасово закрили, у ньому залишався малий персонал.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару по житловому сектору у селищі Сергіївка у Білгород-Дністровському районі Одеської області загинули 20 осіб, а поранення отримали 38.

Раніше ми повідомляли, що на одній із обстріляних баз відпочинку у курортній Сергіївці йшла підготовка дитячої футбольної команди "Атлетіка" з Одеси. Напередодні обстрілу діти поїхали до Одеси, але тренер на жаль залишився на базі відпочинку. Його зараз шукають під завалами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах