Одеський матрос збив із кулемета російський ударний вертоліт "Алігатор"

Одеський матрос збив із кулемета російський ударний вертоліт "Алігатор".

Одеський матрос збив із кулемета російський ударний вертоліт "Алігатор". Фото ілюстративне: news.liga.net

Події
23 жовтня 2022 16:48

Днями матрос одного з підрозділів Одеської бригади морської піхоти знищив із кулемета російський бойовий гелікоптер Ка-52 "Алігатор" на Херсонському напрямку. Про це повідомили у пресслужбі 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

"Морпіх вчасно відреагував на появу ворожого гвинтокрилу та кулеметним вогнем перетворив літальний апарат в летальний", –  йдеться у повідомленні бригади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 22 жовтня, під час масованого ракетного обстрілу України сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили на півдні п'ять крилатих ракет. Чотири ракети знищили над Одеською областю, а ще одну – над Миколаївською.

Також учора, близько 12:00, у Бериславському районі Херсонської області підрозділ зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збив ударний вертоліт окупантів Ка-52. Ще один гелікоптер такої ж моделі зенітний підрозділ Повітряних Сил ЗСУ знищив на південному напрямку вчора близько 16:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах