Окупанти знову завдали ударів по острову Зміїний

Окупанти знову завдали ударів по острову Зміїний.

Окупанти знову завдали ударів по острову Зміїний. Скриншот відео facebook.com/CinCAFU

Події
02 липня 2022 00:31

Російські окупанти знову атакували острів Зміїний. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Генерал заявив, що керівництво РФ не дотримується навіть власних заяв, які декларують "жест доброї волі". Так, 1 липня близько 18.00 з аеродрому Бельбек пара літаків Су-30 двічі завдала авіаційного удару фосфорними бомбами по острову Зміїний, де ще 30 червня росіяни нібито "завершили виконання завдань".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Валерій Залужний наголосив, що про це варто дізнатися всім, хто говорить про домовленості з Росією. Також Головнокомандувач зазначив, що єдине, в чому противник послідовний, це незмінна "влучність" завдання ударів, і опублікував відео, на якому зафіксований момент завдання ударів по острову ворожою авіацією.

Відео: facebook.com/CinCAFU

Нагадаємо, в ніч на 30 червня в результаті успішно проведеного чергового етапу військової операції з завданням вогневих ударів нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по Зміїному російські окупаційні війська залишили острів. При цьому визнавати свою поразку окупанти не стали. Замість цього в Міністерстві оборони Росії заявили, що завершили виконання завдань на острові Зміїний і вивели гарнізон "як жест доброї волі".

Також Vgorode повідомляв про те, що ворожий літак Ка-52, який увечері 29 червня підлітав до острова Зміїний, отримав пошкодження та впав у море.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах