Отримай відповідь: коли одеські школи та виші вийдуть із канікул

Отримай відповідь: коли одеські школи та виші вийдуть із канікул.

Отримай відповідь: коли одеські школи та виші вийдуть із канікул. Фото: depositphotos.com

Події
05 сiчня 2023 20:27

З понеділка, 9 січня, понад п'ять сотень шкіл Одеської області відновлять навчання. Ще 220 шкіл вийдуть із канікул за тиждень. Про це на брифінгу в Ukraine Media Center Odesa повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Так, наступного тижня за парти повернуться учні 505 шкіл нашого регіону. Інші середні навчальні заклади відновлять навчальний процес з 16 січня, тоді як виші відпочиватимуть до 1 лютого.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також представник ОВА повідомив, що в навчальних закладах продовжують удосконалювати укриття і відкривати додаткові "Класи безпеки". Це дозволяє отримувати нові знання щодо надання медичної допомоги, дій при "Повітряній тривозі" та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, а також правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в цілому.

Нагадаємо, в одеських дитячих садках і школах, які працюють очно, встановлять генератори. Ці прилади забезпечуватимуть живлення освітлення бомбосховищ під час повітряних тривог.

Також ми повідомляли про те, що після новорічних канікул в Одесі стане більше очних шкіл. Так, якщо у першому семестрі їх було лише 30, то у другому – буде близько 40.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах