Ще один збитий дрон-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Ще один збитий дрон-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Ще один збитий дрон-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото ілюстративне: meta.ua

Події
24 вересня 2022 09:14

У ніч із 23 на 24 вересня ворог знову намагався атакувати Одеську область дронами-камікадзе. У напрямку порт Південний нашими підрозділами протиповітряної оборони знищено черговий Shahid-136. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Представник ОВА наголосив, що під час війни навчальних тривог не буває, ігнорувати сигнали повітряної тривоги не варто, тим більше, що зараз ворог активно використовує дрони іранського виробництва.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, 23 вересня внаслідок ворожого удару по Одесі з використанням ударних БПЛА загинуло двоє людей, а ще двоє отримали поранення.

За даними Оперативного командування "Південь", у Чорному морі маневрують 15 ворожих кораблів і катерів, серед яких три надводних та один підводний ракетоносець. У готовності до завдання ударів по території України перебувають 28 "Калібрів".

Відео: facebook.com/okPivden

Нагадаємо, вчора Одесу двічі атакували дрони-камікадзе із напрямку Чорного моря. Так, під час першої атаки зруйновано адміністративну будівлю у припортовій зоні. Ще один Shahid-136 збили над морем. Також сили протиповітряної оборони знищили чотири дрони-камікадзе під час другої повітряної атаки. Серед знищених БПЛА багатоцільовий ударний БПЛА іранського походження Mohajer-6, призначений для проведення розвідки, спостереження, рекогносцировки та вогневого ураження. Такий дрон на території України збили вперше.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах